© dosrius.net 2003 - 2015
Arxiu Inici Hist˛ria Informaciˇ Gegants Arxiu └lbum Qui som
Podem apreciar alguns nens de l'època jugant a la que avui dia és l'actual plaça d'Espanya presa a l'any 1910. Fotografia propietat de la família Pascual Bonamusa.
Podem apreciar el bar de Ca l'Andreu que avui dia encara existeix. Fotografia propietat Joaquim Alsina
Vista Canyamars anys 40 Fotografia propietat Jaume Figueras i Cot
La coneguda nevada de l'any 1962 que va fer rebombori en tota Catalunya i que tothom em sentit parlar però que molts no van conèixer degut a la nostre edat. Fotografia Propietat família Travesa i Miquel
Carrer Castelldosrius 1930 Fotografia propietat M. Àngels Pinós
Aquesta és la masia de Can Massuet per la qual deu el seu nom actual el nucli urbà. Es va derrocar a l'any 1968 on actualment existeix la plaça de Can Massuet. Aquesta fotografia es molt important ja que la majoria dels veïns de Can Massuet no la van arribar a conèixer. Fotografia propietat Arxiu Històric.
Entrada Canyamars any 1935 Fotografia propietat Francesc Flo
El Pi de la Teula era una altra meravella de la natura, les seves dimensiones eren impressionants. En la foto de l'any 1962 veiem un veí del poble en la seva base i a la del 2003 les seves dimensiones continuaven sent espectaculars i destacava sobre qualsevol altre arbre de l'entorn. Per desgracia la nostra fotografia va ser feta el dia 6 d'abril del 2003, segurament pot ser la última fotografia del Pi de la Teula dret abans de que als pocs dies caigués degut al seu degradadament a l'interior del seu tronc durant els últims anys. Després de ser un símbol tants anys i un lloc tant conegut per tots els habitants del poble les pròximes generacions no podran gaudir d'ell. (Fotografia any 1962 propietat del Sr. Antón Pujol) (Fotografia any 2003 propietat Sr.Francisco Contreras)
Arxiu
Arxiu